Βόρεια Ντακότα

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Βόρεια Ντακότα

Ακίνητα προς πώληση στη Βόρεια Ντακότα

Το κράτος συνορεύει ανατολικά με τη Μινεσότα, διαιρείται με την πορεία του Βόρειου Κόκκινου Ποταμού. Στον νότο βρίσκεται η Νότια Ντακότα. στα δυτικά είναι η Μοντάνα, ενώ στα βόρεια είναι οι καναδικές επαρχίες Saskatchewan και Manitoba.

Η Βόρεια Ντακότα είναι το 19ο μεγαλύτερο κράτος και έχει ένα τοπίο που καλύπτεται κυρίως από τις μεγάλες πεδιάδες. Μια τέτοια μεγάλη κατάσταση θα πρέπει να υπάρχουν πολλά ακίνητα προς πώληση στη Βόρεια Ντακότα και η αγορά ακινήτων της θα πρέπει να είναι πλούσια. Ωστόσο, με τόσο άγρια ​​φύση, μπορείτε να περιμένετε ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι στην ύπαιθρο ή σε μητροπολιτικές περιοχές.

Η αγορά ακινήτων της Βόρειας Ντακότα το 2017 ξεκίνησε σε υψηλά επίπεδα, τα οποία συχνά προσφέρουν καλές προοπτικές για το επόμενο έτος.

Για να κατανοήσετε την αγορά ακινήτων σε οποιοδήποτε κράτος, είναι χρήσιμο να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε ποιες τάσεις επηρεάζουν, ώστε να μπορείτε να καθορίσετε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά ακινήτων στη Βόρεια Ντακότα το 2018 είναι κατά κύριο λόγο το ποσοστό ανεργίας που καθορίζει αν οι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ακίνητα προς πώληση στη Βόρεια Ντακότα. Το σημερινό ποσοστό ανεργίας της Βόρειας Ντακότα είναι 3,4%, δηλαδή κάτω από τον εθνικό μέσο όρο και αποτελεί στοιχείο που επηρεάζει θετικά την αγορά ακινήτων.

Μεταξύ των καλύτερων θέσεων για να ζήσουν στη Βόρεια Ντακότα υπάρχουν τρεις πόλεις που ξεχωρίζουν από τις άλλες: Fargo, Grand Forks και Bismarck

Fargo είναι δημοφιλής τόσο για μια ταινία και μια τηλεοπτική σειρά που ονομάζεται για αυτή τη μεγαλύτερη πόλη στο κράτος. Στο Fargo υπάρχει το κρατικό πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα και επομένως η αγορά ακινήτων της Βόρειας Ντακότα στο Fargo προσφέρει καταλύματα φοιτητών αλλά και αμέτρητα σπίτια που περιμένουν την αγορά. Οι τιμές των κατοικιών του Fargo είναι κάπως χαμηλότερες από το προηγούμενο έτος και αναμένεται να αυξηθούν κατά μερικές εκατοστιαίες μονάδες μέχρι τα τέλη του 2018.

Το Grand Forks προσφέρει ένα άλλο εξαιρετικό μέρος για να ζήσετε. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στο κράτος, με πληθυσμό περίπου 52.838 κατοίκους. Ένα τέλειο μέρος για οικογένειες και φοιτητές ως Grand Forks όπου υπάρχει το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα. Με βάση την Πολεμική Αεροπορία στην περιοχή, ο στρατός είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές εργασίας στην περιοχή. Δεν υπήρξαν αλλαγές στην αγορά ακινήτων στο Grand Forks κατά το τελευταίο έτος και δεν περιμένουμε μεγάλη αλλαγή για το επόμενο έτος.

Το Bismarck είναι η πρωτεύουσα του κράτους. Ως η 2η μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία, προσφέρει πολλά για τους ανθρώπους που επιλέγουν να ζουν εκεί και που θέλουν ακίνητο προς πώληση στη Βόρεια Ντακότα. Η μέση αξία των κατοικιών στο Bismarck μειώθηκε κατά 0,6% από τις αρχές του 2017. Τα ποσοστά αποκλεισμού παραμένουν χαμηλά σε αυτόν τον τομέα και θα παραμείνουν έτσι.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 2864

Πώληση Γκαρσονιέρα, Βόρεια Ντακότα, Bismarck, Bismarck, Bismarck

650,293.05EUR
Πώληση
Γκαρσονιέρα

1 m²
Κτίριο: - 24 ώρες Παρακολούθησε Lobby-
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB